1. Hello Guest, if you need help, wish to post feedback regarding our community/servers/staff or report game-breaking bugs, you're free to do so here.
    Dismiss Notice

Forums are almost unusable for me

Discussion in 'Feedback & Support' started by Roflcopter Rogers, Jul 14, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Roflcopter Rogers

    Roflcopter Rogers Least From The East Platinum VIP

    Joined:
    Mar 30, 2015
    Messages:
    719
    Likes Received:
    96
    Lately on the forums when I click on a new thread ,or something like that it will sit there for about 30 seconds saying in the bottom left corner Waiting for devinity.org... And if does load there are 4 options that will happen.

    1. I will get a blank white page. (Most common)
    2. Javascript error and nothing happens. (Uncommon)
    3. Redirects me to the home page. (Common)
    4. Brings me there. (Rare)

    Are there any fixes for this, everything else works fine, it did this on my phone, old PC, and now my new PC. Also I have tried this on all 4 of my networks... they all did this.
     
    #1
  2. Decap

    Decap Super Radman

    Joined:
    Jul 9, 2014
    Messages:
    3,049
    Likes Received:
    881
    Sounds like there is a connection issue between you and the web host.
     
    #2
  3. Roflcopter Rogers

    Roflcopter Rogers Least From The East Platinum VIP

    Joined:
    Mar 30, 2015
    Messages:
    719
    Likes Received:
    96
  4. Decap

    Decap Super Radman

    Joined:
    Jul 9, 2014
    Messages:
    3,049
    Likes Received:
    881
    I'm not sure since I don't manage the website. That would be best left up to @Bayrock
     
    #4
  5. Firedraft

    Firedraft Devine Member Silver VIP

    Joined:
    Nov 21, 2014
    Messages:
    703
    Likes Received:
    121
    Try using safari or Firefox?
     
    #5
    • Useful Useful x 1
  6. Bayrock

    Bayrock Founder & Developer Staff Member Founder

    Joined:
    Jun 2, 2014
    Messages:
    1,497
    Likes Received:
    658
    This isn't an issue I'm familiar with. Has anyone else experienced problems recently? Have you tried clearing your browser cache? It may have just been a hiccup; get back to me if problems are persisting.
     
    #6
  7. Decap

    Decap Super Radman

    Joined:
    Jul 9, 2014
    Messages:
    3,049
    Likes Received:
    881
    Yeah try using a different browser or something. You and you alone are the only one with this issue, so more than likely is a local issue and nothing to do with us.
     
    Last edited: Jul 16, 2015
    #7
  8. Donkie

    Donkie Founder & Senior Developer Platinum VIP

    Joined:
    Jun 2, 2014
    Messages:
    904
    Likes Received:
    660
    Discord:
    Donkie#2878
    @Bayrock are you joking?

    First thing that came to mind is Xenforo's "Discourage" feature which matches his problems pretty well.

    Someone has enabled it on your account, I've now disabled it.
     
    #8
    • Funny Funny x 1
Thread Status:
Not open for further replies.